Welkom op de website van original LÖWE

Gebr. Schroder GmbH produceert en distribueert wereldwijd een reeks hoogwaardige snoeischaren en -snijders onder het merk Original LOWE. In 1923 ontwikkelde oprichter Walther Schroder de eerste aambeeldsnoeischaar ter wereld. Vandaag Gebr. Schroder GmbH wordt beheerd door de derde generatie Schroder-familie en is de wereldleider in aambeeldsnoeischaren.

Original-LOWE.nl biedt een compleet assortiment professionele snoeischaren en takkenscharen voor alle aspecten van commerciële en huishoudelijke tuinbouw en tuinieren. Vanuit vooraad binnen 24 uur leverbaar.

Original LOWE biedt ook een reeks professionele gereedschappen die gebruik maken van het aambeeldprincipe voor toepassingen in de industrie en de handel, snijders zoals lattenfrezen, buissnijders, versteksnijders en andere gespecialiseerde snijders, completeren het assortiment kwaliteitsgereedschappen.

René Botter
Over Loewe
De merknaam origineel Löwe is meer dan alleen maar een naam.

Het is in de industrie en tuinbouw een soortnaam geworden.

Het succes is gebaseerd op een baanbrekende uitvinding: Al in 1923 heeft de uitvinder en oprichter van de firma Walther Schröder de eerste aambeeldschaar van de wereld uitgevonden en voor patent aangemeld. Deze schaar is nog steeds actueel en bewijst tot op de dag van vandaag zijn uitermate goede effectiviteit.
Waarom Loewe
Als leverancier van Loewe garanderen we alleen de hoogste kwaliteit en staan we voor service, persoonlijk contact en uitstekende garantie.

* Persoonlijk contact en advies
* Perfecte garantie, niet goed geld terug
* Geen verzendkosten boven €100,-
* Voor 15:00 besteld? Volgende werkdag in huis
Informatie en geschiedenis
1868 Het ontstaan van P nicolais maschinfabrik.
1923 Walther Schröder vind de snoeischaar uit.
1983 Löwe scharen gmbH is geboren.

Löwe is sinds 1923 de snoeischaar standaard. Löwe wordt gemaakt van een speciale supersterke metaal legering. Voor industrie en tuinbouw een zeer betrouwbare partner.